Kunstkort og Giclée kunstprint kan nu købes hos Rosas Saloner Adelgade 24 i Nysted eller på hjemmesiden www.rosassaloner.dk

Akryl og akvarel malerier til salg

Her på siden kan du finde et aktuelt udvalg af mine akryl og akvarel malerier til salg. Jeg vil gøre mig umage med at have siden opdateret med nye værker. Finder du noget der kunne have din interesse, som du ønsker at se nærmere på, så kontakt mig endelig. Falder du for et maleri der allerede er solgt, så hold dig ikke tilbage for at skrive til mig, for det kunne være jeg har noget lignende på lager eller på vej inden længe.    

Akrylmalerier

Jeg starter oftest med en proces af kaos, hvor jeg maler med store pensler, pjasker med vand og farverne og armbevægelserne får frit spil. Herefter begynder arbejdet med at gå i “dialog” med billedet og finde ud af hvilke farver, former, figurer der skal males frem- netop her opstår kunsten for mig ved at slippe kontrollen, fornuften og logikken. Der er ingen REGLER der skal følges her. Malerierne kan tage mig alt fra et par dage til år, før jeg er helt færdig med dem. Det magiske ved akrylmalerier er netop at der kan være virkelig mange lag maling, hvis noget ikke fungerer, kan det bare males over. Med tiden vil du på bloggen kunne finde guides til hvordan du kan skabe dit eget maleri. Kontakt mig hvis et eller flere af nedenstående kunne have din interesse.    

 

Akvarelmalerier

På akvarellerne arbejder jeg meget mere systematisk og kontrolleret. Idéerne til motiverne dukker ofte op som hele eller delvise billeder i mit hoved, men udvikler sig også underves. Jeg starter som regel med en skitse med blyant lægger herefter de første lag farver og bygger så billedet op måske med flere lag så der kommer dybde og perspektiv i billedet. 

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email